lessphp fatal error: load error: failed to find /home2/gimelbg/public_html/wp-content/themes/theme44912/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home2/gimelbg/public_html/wp-content/themes/theme44912/style.less Гърция | Гимел

Какво друго бихме взели от южната ни съседка Гърция за нашето здравословно меню, ако не нейните шедьоври – маслините и студено-пресованите масла, които се добиват от тях!
​Дълго обикаляхме, опитвахме и търсихме сред голямото предлагане, точно тези гръцки производители, на които да имаме доверие и да разчитаме за дълъг период от време. Така се спряхме на двама партньори от различни региони на Гърция. Работят със стари маслинови гори, които са сертифицирани и се гледат по методите на биологичното земеделие. Маслините се събират ръчно. Част от тях са за директна консумация. От други се получава много качествен студено-пресован БИОзехтин. При екстрактиранено му не се използват никакви химични стимуланти (типични за конвенционалното производство), а се работи по старите гръцки традиционни методи за получаване на домашен зехтин. Разбира се, количеството, което се получава е много по-малко, но за това пък качеството му е не сравнимо.
Всъщност се оказа, че дори ние – Гимелците, които вече знаехме много за БИОпродуктите, се изненадахме колко голяма е разликата в полезните качества между конвенционалния и БИОзехтина именно поради начина му на екстрактиране!

Ето какво подбрахме:
БИОзехтин 0,750 л – от района на древен Сикион, добит от маслини сорт Коронейки
БИОзехтин 1 л и 5 л – от Южна Гърция, района на Аргос

 
БИОмаслини
БИО Руси маслини
БИО Халкидики мамут
БИО Каламон
БИО Печени маслини Халкидики с мащерка и розмарин