lessphp fatal error: load error: failed to find /home2/gimelbg/public_html/wp-content/themes/theme44912/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home2/gimelbg/public_html/wp-content/themes/theme44912/style.less Здравословна зона | Гимел

Здравословна зона

Добре дошъл в ЗДРАВОСЛОВНА ЗОНА – царството на БИОзеленчуците и не само! Уютните ни магазини са на бул. Арсеналски 23 в София и в морската ни столица в Мол Варна, ниво -2.

Още с отварянето на вратата ще се потопиш в зеления оазис. Насреща се открива щанд с покривче, който изобилства от БИОзеленчуците с чиста БИОграфия – краставици, домати, чери, салата, спанак, пипер, тиквички, патладжан, свежи подправки, … Освен зеленчуците, които отглеждаме в БИОфермите ни, има още картофи, моркови, лук, чесън. А БИОплодовете!? Те са разнообразни – ябълки, банани, киви, цитруси и какви ли не екзотики. Подредени са така, че образуват симфония от цветове.

На дървените рафтчета се помещават още куп други биологични и здравословни продукти, които внимателно сме подбрали и препоръчваме за балансирано хранене. Гурме селекцията ни включва БИОзехтин екстра върджин от най-високо качество, маслини, сурови ядки, билки от екологично чист район, БИОкафе, БИОмед, шоколади от БИОкакаови зърна, БИОсокове, вино от сертифицирани лозя, млечни продукти, варива, паста и супер-храни дори.

Няма как да подминеш и БИОбрашната. Различните видове за хляб и пълнозърнести, наредени до приятно ухаещия топъл хляб, който се пече пред теб.

Впечатленията не свършват до тук! Още не си стигнал до бара. В големите супници, стоящи отгоре, се крие топла крем супа от БИОзеленчуци, която можеш да хапнеш на място или да вземеш за вкъщи. За тонизиране, поръчай си фреш или смути от БИОплодове и БИОзеленчуци, които ще приготвим, докато пазаруваш.

Погрижили сме се и за най-малките придружители на клиентите на Здравословна Зона. Те се чувстват удобно в детския кът, където рисуват, оцветяват и играят с плюшените плодове и зеленчуци.

Докато малчуганът ти се забавлява, можеш да напълниш кошницата с продукти за здравословното меню на семейството. При колебания в избора ти, любезните продавач-консултанти са на разположение за съдействие.

До скоро в ЗДРАВОСЛВОНА ЗОНА!