lessphp fatal error: load error: failed to find /home2/gimelbg/public_html/wp-content/themes/theme44912/bootstrap/less/bootstrap.lesslessphp fatal error: load error: failed to find /home2/gimelbg/public_html/wp-content/themes/theme44912/style.less Приятели на Клуб Гимел Органик | Гимел

Приятели на Клуб Гимел Органик

Скъпи приятелю,

Искаме да те запознаем с нашите партньори и приятели включени към привилегиите на Клубна карта Гимел Органик, а надяваме се от днес да са и твои приятели.

redapple

С голямо удоволствие те каним да посетиш един елегантен, градски, гурме ресторант! Ние му се доверихме и предоставихме нашите БИОпродукти, за да изготвят и предложат специално БИО МЕНЮ. Така подсигурихме едно много добро място, в което има био избор.

Ресторантът се казва RED APPLE Kitchen Bar. Атмосферата е изключително топла. Всеки елемент в храната, интериора, обслужването и музиката е в съвършена хармония с останалите. Почти всичко е изработено ръчно, от естествени материали, включително и чашите за кафе. Ще останете приятно изненадани от обстановка, градина, кухня, … И всичко това приютено в червената тухлена сграда до Южния парк. За удобство на клиентите има и паркинг.

Притежателите на Клубна карта Гимел Органик ползват 10% отстъпка при консумация в RED APPLE Kitchen Bar. Представете Клубната си картата на сервитьора, за да използвате отстъпката.

shushulka

Шушулка? Да, това са другите ни приятели!
Ето какво споделят те:

„Shushulka е семеен бизнес. Ние като родители, искаме да споделим с вас собствения си опит и да ви предложим продукти, които биха улеснили отглеждането на вашето бебе, които са полезни, практични, екологични, и не на последно място, добри за семейния бюджет.
Предлагаме ви само продукти, които самите ние използваме или бихме използвали. Акцентът на производството ни са слинг-шаловете и продуктите за сън – спални комплекти, завивки, тензухени пелени, възглавнички за облекчаване на колики и др.
Работим единствено с естествени материали – основно органичен памук, а също така и мериносова вълна и естествена коприна. Повече информация за ShushulkaBaby можете да откриете на уеб сайта ни www.shushulka.com.”

Притежателите на Клубна карта Гимел Органик ползват 15% отстъпка при покупка на продукти на Шушулка от сайта им или Facebook. По имейл ще получавате код, който да въвеждате при поръчката си.

Зелео

Още едни наши приятели, както и на най-малките са детска БИО кухня ЗеЛео.

Виж и тяхното писмо:

„Здравейте,
ЗеЛео е първата детска кухня, която произвежда Био сертифицирана храна в България. Направихме тази кухня, защото знаем колко е важно децата ни да се хранят здравословно. Внимателно подбираме и съчетаваме продуктите. Стремим се да доставяме възможно най-качествените продукти за приготвянето на нашите храни.
Имаме Био сертификат на крайния продукт – сертифицирани са както всички съставки в храната (и най-дребните), така и процесът на приготвянето й, всички менюта, препарати за почистване на кухнята и т.н. Нашата кухня отговаря на всички изисквания за хранене на децата (спазваме (НАРЕДБА 2/7.03.13г. за здравословното хранене на децата на възраст от 0 до 3 год. в детските заведения и детските кухни, Наредба 6 /10.08.2011 г. на Министерството на здравеопазването). Менютата са съобразени с дневните и седмични дози хранителни вещества, необходими за тях. Притежаваме необходимите разрешителни за детска кухня. Специализирани сме в производството на детска храна и това ни е основната дейност.
Ние не използваме полуфабрикати, консерванти, оцветители и др. Готвим само с био зехтин, и био масло, не използваме друг вид мазнини. Имаме собствено производство на млечни продукти. Марката се продава и в търговската мрежа – www.greenfarm.bg. Вносители сме на част от био продуктите, с които готвим.
Ние не пържим храната, която приготвяме. И освен че е полезна, храната ни е изключително вкусна!
Нашето предложение е: 5% отстъпка от седмичното ни меню за притежателите на Клубна карта Гимел Органик.

С Уважение,
Детска кухня „ЗеЛео“
www.zeleobio.com”

Притежателите на Клубна карта Гимел Органик ползват 5% отстъпка от седмичното меню на детска кухня ЗеЛео. Представете Клубната си карта, за да се получите отстъпката.

soulkitchen

Предлагаме на твоето внимание още едно местенце с дух, атмосфера и здравословна кухня. Запознай се с тях:

Soul Kitchen е едно свежо и различно място в София. Още с влизането усещаш, че си дошъл при приятели. Персоналът е от млади, енергични и усмихнати хора. Атмосферата е приятна и завладяваща, все едно си у дома. Тук ще се насладите на разнообразни и тонизиращи напитки; оригинални ястия; вкусни десерти; нестандартно обедно меню.
Ресторантът се отличава с отношението към детайла и безкомпромисния подбор на суровини. Храната се приготвя с прецизно избрани екологично чисти продукти; без или с минимална термична обработка, без наличие на животински продукти, изкуствени добавки, подобрители и оцветители. Soul Kitchen работи с най-добрите и качествени сортове арабика и предлага на клиентите си вода от машина с 5 степенно пречистване и структурирана през планински кристал.
Заведението е подходящо за бизнес срещи, обяд с колеги, вечеря с приятели или любим човек.
Посетете и тихата градина в романтична и автентична обстановка. Планирали сме и много интересни събития.”

Притежателите на Клубна карта Гимел Органик ползват 5% отстъпка при консумация в ресторант Soul Kitchen. Представете Клубната си картата на сервитьора, за да използвате отстъпката.

София, ул. Кокиче 13
тел.: 0876 440 003
www.soulkitchen.bg